Veluwepark de Bosgraaf
Animatie

Animatieprogramma


Ontdek een wereld vol plezier en avontuur met ons uitgebreide animatieprogramma. Begin je dag met een lach tijdens onze vrolijke kinderdisco, waar de kleintjes lekker kunnen dansen en zingen. Voor de avontuurlijke types organiseren we spannende boevenjachten en uitdagende sportactiviteiten. Laat je creativiteit de vrije loop bij de knutselclub, waar je de mooiste kunstwerken kunt maken. En als de avond valt, geniet dan van gezellige en vermakelijke shows voor het hele gezin.

Ons enthousiaste animatieteam staat klaar om jou en je gezin een onvergetelijke tijd te bezorgen tijdens de schoolvakanties en feestdagen:

  • Meivakantie: 27 april tot en met 3 mei 2024
  • Hemelvaartvaart: 9 mei tot en met 12 mei 2024
  • Pinksteren: 18 mei tot en met 20 mei 2024
  • Zomervakantie: 6 juli tot en met 30 augustus 2024

Sfeerimpressie

Animatie
Animatie
Animatie

Speurtocht en kleurplaat

Speurtocht

Beleef een avontuurlijke gezinsactiviteit vol plezier: de Lotje Smartphone Speurtocht. Ga samen met "Lotje van Zomeren" op ontdekkingstocht en vind geheime sleutels die je langs prachtige plekken in de natuur leiden. Elke sleutel onthult een nieuwe aanwijzing, waarmee je de speurtocht voortzet. Geniet van de betoverende omgeving terwijl je samenwerkt en schatten vindt. Wandelen door adembenemende landschappen en pittoreske locaties zorgt voor onvergetelijke momenten. De Lotje Smartphone Speurtocht biedt een interactieve en meeslepende ervaring, waarbij plezier en avontuur voorop staan. Maak samen met je gezin blijvende herinneringen en ontdek de natuur op een unieke en speelse manier.

Download de gratis app izi.TRAVEL en speel De Geheime Sleutels van De Bosgraaf.

Kleurplaat

Haal je kleurpotloden tevoorschijn en download de Puck & Polly kleurplaat! Kleur hem prachtig in met al je creativiteit. Stuur vervolgens jouw kunstwerk naar het volgende adres:

Puck en Polly
Kanaal Zuid 444
7364 CB Lieren

En wie weet win je een geweldige prijs! Doe snel mee en laat je talent stralen.