Veluwepark de Bosgraaf
Tent 8 personen huren

Glamping op de Veluwe

Kamperen in stijl en genieten van luxe

Je wilt met je eigen gezin op vakantie en neemt het liefst je ouders en de vriendjes van de kids ook mee. Bij De Bosgraaf kan het allemaal! Op onze camping kan je een tent voor 8 personen huren. Deze bijzondere rangerlodge is van alle gemakken voorzien en met 4 slaapkamers heeft iedereen zijn eigen plekje. Aan de lange eettafel is het altijd gezellig tafelen en na de maaltijd kan alles gemakkelijk de vaatwasser in. Bij mooi weer neem je plaats op je eigen terras in de knusse zithoek. Ondertussen vermaken de kids zich in het speelnet (of op de wifi). In de luxe badkamer lijkt het net alsof je in een buitendouche staat! Een tent voor 8 personen huren bij De Bosgraaf staat gelijk aan een avontuurlijke familievakantie!

  • 8-persoons tenten
  • 4 slaapkamers
  • Vaatwasser

Meteen vakantie 🌞

Bij aankomst bij jouw huurtent begint je vakantie meteen! Stel je voor: geen ruzie tijdens het opzetten van de tent, geen gesjouw met zware spullen en nooit meer op zoek naar die ene vergeten haring! Je hoeft alleen maar je eigen spullen uit te pakken en je welverdiende vakantie kan beginnen.

Comfortabel slapen 🛏️

In jouw favoriete ingerichte tent hoef je niet in de weer met luchtbedden die leeglopen en matjes die niet fijn liggen. Je hebt namelijk gewoon een écht bed! Zo word je elke dag lekker uitgerust wakker zonder rugklachten, wel zo lekker als je op vakantie bent!

Geniet van het buitenleven 🍃

Bij ons een ingerichte tent huren staat bijna gelijk aan een huisje huren. Toch leef je lekker buiten en ervaar je een écht campinggevoel. Door het tentdoek heen hoor je de vogels fluiten en is de kampeerbeleving compleet
 

Kies jouw huurtent

Bij De Bosgraaf hebben wij een uitgebreid aanbod aan huurtenten. Zo beleef je het ultieme camping-gevoel, maar dan met iets meer luxe! Kies zelf de huurtent die bij jou past en maak het zo comfortabel als je zelf wilt!

Vind jouw ideale vakantieverblijf!