Veluwepark de Bosgraaf
Duurzaam vakantiepark
  • Duurzaam vakantiepark
  • Green Key Goud-certificaat
  • Unieke ligging op de Veluwe

Duurzaam vakantiepark in de Veluwse natuur

Geniet van een milieuvriendelijke vakantie bij de Bosgraaf

Bij Veluwepark de Bosgraaf staat duurzaamheid centraal in onze benadering van vakanties. Wij hechten veel waarde aan mens en natuur, daarom is ons eco-vakantiepark volledig ingericht met duurzaamheid als leidraad. Onze accommodaties zijn zorgvuldig ontworpen met minimale milieubelasting in gedachten, maar garanderen een luxe en comfortabel verblijf. Zo zijn onze vakantiewoningen voorzien van energiezuinige technologieën en goede isolatie. Laat je inspireren door de natuurlijke schoonheid van de Veluwe en geniet van een duurzame vakantie bij de Bosgraaf!

Green Key Goud-certificaat voor de Bosgraaf

Bij Veluwepark De Bosgraaf zetten we ons in voor duurzaam toerisme! Door voor een vakantie in Nederland te kiezen, maak je al een duurzame keuze door niet te vliegen. Wij gaan nog een stap verder om jouw vakantie nog duurzamer te maken. Met trots dragen wij het gouden Green Key-certificaat, het hoogste milieukeurmerk en internationale erkenning voor toerisme- en recreatiebedrijven die serieus werken aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit certificaat bevestigt onze inspanningen op het gebied van energie-efficiëntie, afvalreductie en natuurbehoud.

Green Key-certificaat
 

Vind jouw duurzame accommodatie ⤵︎

 

Luxe en duurzame verblijven bij De Bosgraaf

Of je nu met je partner, gezin of een grotere groep komt, Veluwepark de Bosgraaf biedt gegarandeerd de ideale duurzame accommodatie. Kies voor een comfortabel chalet geschikt voor 5 personen en ervaar een zorgeloos verblijf. Ontdek ook onze nieuwste lodges, het perfecte vertrek voor gezelschappen tot 6 personen. Voor ultieme luxe en ontspanning zijn een aantal vakantiewoningen uit te breiden met wellnessopties. Wanneer kom jij onbezorgd genieten van een duurzame vakantie op ons eco-vakantiepark?

Onze vakantiewoningen in het kort:

  • Luxe & comfortabel
  • Duurzaam ontworpen
  • Unieke locatie in Lieren op de Veluwe
  • Wellness mogelijkheden

Avontuur op het park & in de omgeving

Op ons eco-vakantiepark aan de rand van de Veluwe valt er van alles te beleven voor jong en oud. Neem een verfrissende duik in ons buitenzwembad met 30 meter lange glijbaan, nuttig een hapje en drankje in ons gezellige eetcafé of speel een potje volleybal op ons sportveld. Wil je liever de omgeving verkennen? Door de unieke locatie van ons vakantiepark in Lieren, dicht bij Loenen, loop je direct de Veluwe op waar je kunt genieten van de ongerepte natuur. Perfect voor een ontspannende wandeling, inclusief je hond!

Hier vind je ons duurzame vakantiepark ⤵︎

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Zijn er oplaadpunten voor elektrische voertuigen beschikbaar op het park?

Ja, op ons vakantiepark zijn er oplaadpunten voor elektrische voertuigen beschikbaar. We hebben een oplaadpunt voor vier elektrische auto's op de parkeerplaats. Vanwege de slagboom vragen we je vriendelijk om dit vooraf bij de receptie te melden. Daarnaast is er een oplaadpunt voor elektrische fietsen, gelegen naast het zwembad.

Welke steden liggen in de buurt van jullie vakantiepark?

Duurzaam vakantiepark de Bosgraaf ligt op een unieke locatie in Lieren, aan de rand van de Veluwe. Omliggende dorpen en steden zijn Loenen, Beekbergen, Apeldoorn, Zutphen en Deventer en bieden volop mogelijkheden voor een leuk dagje uit!