Veluwepark de Bosgraaf
Huisje Veluwe met hond

Pootjes op het mos & neus in de wind

In een huisje op de Veluwe met je hond

Natuurliefhebbers en hun trouwe viervoeters vinden bij Veluwepark de Bosgraaf een ideale vakantiebestemming. Gelegen in Lieren, midden in de Veluwse bossen en uitgestrekte heidevelden, kunnen honden zich vrijuit bewegen terwijl baasjes genieten van rust en ruimte. Van ontspannen wandelingen langs beekjes tot avontuurlijke trektochten door de natuur. Om vervolgens terug te keren naar je duurzame accommodatie of ruime kampeerplek met privé sanitair. Beleef een fantastische tijd op ons vakantiepark met je hond! 

 • Huisdiervriendelijk park
 • Nabij Nationaal Park Veluwezoom
 • Losloopgebieden in de omgeving

Vind jouw ideale verblijf met je trouwe viervoeter

Snuffelend op avontuur naar de Veluwe

Veluwepark de Bosgraaf, gelegen in het hart van de Veluwe, is dé ideale camping voor een vakantie met je hond. In Nationaal Park Veluwezoom ligt een uitgestrekt heideveld waarop honden los mogen lopen. Hier kunnen ze rennen en ravotten over zandpaden, heuvels en heide. Er zijn ook speciale wandelroutes op de Veluwe waar je hond meer dan welkom is, houd er wel rekening mee dat jouw hond op deze routes vaak aangelijnd moet blijven, omdat dit speciale rustgebieden zijn voor het wild op de Veluwe. 

Met je hond naar de Veluwe:

 • Eindeloze wandelroutes
 • Herinneringen voor het leven
 • Vrij rond lopen in de natuur
 • Samen genieten van de rust

Wandelroutes op de Veluwe
 

  Rozendaalse Veld

  Op een klein halfuurtje rijden ligt Rozendaalse Veld op de Veluwezoom, een paradijs voor honden. Hier mogen ze het hele jaar los rond lopen! 

  Kootwijkerduin

  Een omheind losloopgebied van 56 hectare, waar heide, heuvels, zand en bos elkaar afwisselen. Perfect voor wandelingen met je trouwe viervoeter!

  Het Leesten

  Het Leesten is een natuurgebied van 10 hectare. Een prachtig, gevarieerd bos op de Veluwe met verschillende wandelpaden. 

  Harskamp

  Harskamp is een omheind losloopgebied op de Veluwe, perfect voor mensen met jonge honden die nog niet altijd even goed luisteren!

Hier vind je Veluwepark de Bosgraaf

Met kwispelende staartjes naar de Bosgraaf

Ontdek ons vakantiepark op de Veluwe samen met je hond. Ga voor een ontspannen verblijf in een modern ingericht chalet of kies voor avontuur in onze safaritent, perfect voor het hele gezin. Ultiem ontspannen? Kies dan voor een huisje met wellnessfaciliteiten. Bij de Bosgraaf draait alles om plezier voor jou en je kleine viervoeter! Laat je hond ravotten op ons huisdiervriendelijke park terwijl de kinderen genieten van schommels, glijbanen en het piratenschip in de speeltuin. Of van ons verwarmde zwembad met een glijbaan van 30 meter én een peuterbad. Sluit je dag af in ons eetcafé met de lekkerste gerechten voor het hele gezin. Een perfecte afsluiting op onze camping op de Veluwe met je hond!

De graaf van de Veluwe

Wat eerdere gasten ons vroegen

đŸŸ Waar zijn hondenlosloopgebieden op de Veluwe?

Tijdens een vakantie in een huisje op de Veluwe met je hond wil je zoveel mogelijk genieten van de omgeving en de natuur. Ons vakantiepark nabij Eerbeek ligt op korte afstand van verschillende hondenlosloopgebieden op de Veluwe. Zo ligt het Rozendaalse Veld op slechts 15 km van het park. Waar zijn de wandelingen met je hond nu beter dan op de Veluwe?

đŸŸ Zijn alle accommodaties huisdiervriendelijk?

Niet alle accommodaties zijn huisdiervriendelijk. Daarom is het belangrijk dat je bij je reservering aangeeft dat jouw trouwe viervoeter ook meegaat. Zo kunnen wij de perfecte plek voor je uitzoeken!